HTML

Friss topikok

Veszélyben a kerti törpék!

VéresÁsó 2009.10.12. 16:26

Úgylátszik ezek a Kertitörpék nem bírnak magukkal. Fiatalokat ijesztgetnek és világot látnak. Ám ebben a mostani helyzetben nem ők a felelősek.

Ausztráliában kb 1500 törpe vállt hajléktalanná.A Sydney Telegraph nevű újság szerint az egész egy idős hölgy ( Úgylátszik az idős nénik NAGYON szeretik a törpéket.) halálával kezdődött. Ugyanis a néninek egy 1500 törpéből álló gyűjtemény állt a kertjében. Ezek a törpök egy hűtőmágnes méretétől a 150 cm-es óriástörpéig ( jó szó:) ) terjednek.
E gyűjteménynek azonban az örökösök nem örültek túlzottan. Szerencsére a hölgy ügyvédje nem hagyta, hogy a néni törpéit az utcára kerüljenek. Értesítette az Ausztrál Törpeszövettséget, hogy az 1500 törpének találjanak gazdát ( és kertet). Négy válalkozószellemű ember 4 óra leforgása alatt teherautóra pakolta a törpöket. A szegény flótásokat utána négy (milyen érdekes ez a 4-es szám :) ) háziasszony fogadta örökbe. Januárban viszont a Szövetség egy találkozót szervez, melyen az összeszokott törpék újra találkozhatnak.

Címkék: hírek törpe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arulokertidiszek.blog.hu/api/trackback/id/tr691445359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása