HTML

Friss topikok

Bréking nyúz!

Kerti Törpe 2009.10.10. 22:06

Böngésztem a googlet ''kerti törpe'' címen, és az alábbiakba bukkantam. Olvasgassátok el, ha gondoljátok.


Közel húszezer forintos kárt okozott egy bizarr ostorosi tolvaj.
Ismeretlen tettes, 2009.szeptember 10. 12:00 és 2009.szeptember 12. 08:00 közötti időben egy ostorosi hétvégi ház kerítését kivágva, majd az ajtó hengerzárának törésével behatolt és onnan kerti törpéket, szélkeleplőket és festékszóró spray-t tulajdonított el, valamint a faházban megevett egy doboz kekszet. 12.400 Ft lopási, valamint 5500 Ft rongálási kárt okozva ezzel a sértettnek. Az Egri Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal. szabálysértési értékre elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Nos igen.. Ez nem is olyan régi hír (szeptember 12., idén). Minden nap olvas valami furcsaságot az ember. Na de ENNYIRE. Persze, persze, én is szeretem a kekszet.. És a törpéket.. Oké, nézzük a következő hírt.


A törpebirtokos telefonhívást kapott a bromsgrove-i önkormányzattól, hogy öltöztesse fel a törpécskéit, mert közizlést sértők. Igaz, azok a meztelen törpök 15 éve álltak, és senkit sem zavart. A néni, unokái kedvéért tartotta a 3 meztelen törpét, akik amikor odamentek, mutogattak rá. Egyébként a kertben még 200 (MENNYI?!?) manó áll, bolondos vigyorukban pompázva. Képzelem a nénit amint varrja a gyapjúpulcsikat a törpécskéinek..

-Ezt neked adom karácsonyra, Törp!

-Mineeek? Én teljesen jól érzem magam! Nemkell!

-De vedd fel!

-Nem. Vedd föl te! YAY!

ÁÁÁgggghhhh! Igen.. Aki még nem látott meztelen ''közízlést sértő'' törpét, annak mutatok képeket róluk: Behoooold!! The Poopin' gnome!

Najó, mégsem.. Elvégre közizlést sértő.. :)

Címkék: hírek törpe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arulokertidiszek.blog.hu/api/trackback/id/tr251441429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása