HTML

Friss topikok

Creepy gnome - hátborzongató kerti törpe?

Kerti Törpe 2009.10.11. 12:43

Háztulajdonosok, ha eltűnt esetleg valakinél egy törpe, akkor megnézhetnétek argentínában.. Ott a tinédzserek láttak egy hátborzongató gnómot (így nevezték) eltáncikálni a bokrok felől. Sötét volt, így nem lehetett látni annak pirospozsgás arcocskáját. Tehát nem ismerték föl. A gyerekek épp horgászkalandjaikról meséltek, amikor neszt hallottak a bokrok felől. Odanéztek, és lekamerázták a mobiljukkal. Állítólag az egyik tinédzsert kórházba kellett szállítani, úgy megijedt. (gnomofóbia ? :D) Persze tavaly óta mindenhol fenn volt ez a hír, kezdve a Sun oldalán. Ahogy az egyik kommentelő mondta a trollkodók felé (azok : ''Én odamennék és addig kínoznám amíg..''): "Ne bántsátok, csak egy kertet keres, ahova tökéletesen beillene!". A híradó fickók interjúvolva a fiúkat, a következőket kapták :

 "Meséltünk az előző peca túránkról. Hajnal volt.

 

"Elkezdtem egy kicsit filmezni a mobilommal, miközben a többiek csacsogtak és viccelődtek.

"Hirtelen valami furcsa zajra lettünk figyelmesek - mintha valaki köveket dobálna.''

"Oda néztünk, és észrevettük, hogy mozog a fű. Egy kutyának tudtuk be, de amikor megláttuk ezt a gnómszerű figurát kibukkanni, teljesen megijedtünk."

Jose hozzátette, hogy a helyiek jelentették, hogy ők is láttak egy ilyen gnómot.

Azt mondta: "Ez nem vicc. Még mindig nem merünk kimenni az utcára - mint mindenki a szomszédságban.''

Videó erre.

Címkék: hírek gnome videó törpe creepy misztikus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arulokertidiszek.blog.hu/api/trackback/id/tr61442304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása