HTML

Friss topikok

Törpe a világ körül

VéresÁsó 2009.10.12. 16:04

Tény, hogy a bűnözés manapság nagyon elszaporodott szerte a világon. Az emberek még a biciklikről is lelopják a kereket. Ám ez a mostani ˝tolvaj˝ (vag inkább jótevő?) elég furcsa dolgot művelt.

Eve Stuart-Kelso, a nyugdíjas britt hölgy egy nap kertészkedés közben észrevette, hogy Murphy nevű kertitörpéje eltünt.Hét hónap után azonban meglelte a csavargó törpét egy képesalbummal együtt. Az albumban képek voltak, melyeken Murphy 3 kontinens 12 országában látható.( Hol egy cápa szájában, hol egy hegyről leereszkedve,...) A fényképek mellé járt egy levél is melyben ez állt:"Arra a következtetésre jutottam, hogy az élet többet kell hogy tartogasson, mint az elhaladó autókat nézni, vagy várni, mikor pisil le egy macska." A törpe valószínűleg az Amelie csolálatos élete című filmből vette az ötletet. Az idős néni nem tett feljelentést, ám a rendőrség szóvivője szerint: " ez akkor is bűncslekmény, mégha meglehetősem vicces is".(Mert hát mégse lehet, hogy valaki ne bűnhődjön , mert szabadságra vitt egy törpét:)

Címkék: hírek bűnözés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arulokertidiszek.blog.hu/api/trackback/id/tr161445297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása